pühapäev, märts 24, 2019

Iseolemine ehk ole ise

https://etv.err.ee/917574/iseolemine

Niisiis, vaatasime romantiliselt "Iseolemist".  Hanna istus köögiaknalaual, minu selja taga varjus nagu isikliku abistajale kohane... Olen Maarja ja Viktoria, süles Kristiina, keskel.  Väike Silver ja Caroliina mängisid. Markel tegi pildi teleka vaatajatest.

Viis - kuus küünlat põlesid.Ma ei mäletagi, mil viimati nii mõnusasti ja romantiliselt sai telekat vaadatud.

Saate oli armas.

Mulle meeldis, et olin veidi tagaplaanis. Oma sees soovisingi, et seekord oleks rohkem Maarjat kui mind... Mind on niigi igalpool päris piisavalt... Seekord ega ma suurt ei rääkinudki.  Seegi meeldis mulle.

Iseend mulle jätkuvalt ei meeldi vaadata - olen lihtsalt jube. Ei tegu ega nägu. Ausalt ka. Võimalik, et ma ei ole ikka harjunud ekraanilt vaatama. Peegelpilt on hoopis muud! Teisalt, võiks elavat pildi rohkem olla, siis näeks, kuidas end füüsiliselt olla ja ehk harjuksin iseendaga äragi...

Väga - väga palju oli vahele jäetud. Loogiline ka. Terve päev võtteid ei mahu paarikümne minuti.

Olen nüüd paari tunni jooksul saanud viis - kuuskümmend vastukaja saadele. Kõik väga positiivsed. Marguski saadejuhina on oma osa saanud heade sõnadega.

Kui pärast saadest küsisin, mida ma pildi juurde facebookis kirjutan, siis vastas Hanna kavalalt, et ole ise ja otsusta ise... Jumalas hea soovitus, kuigi mõtlesin, et vaatasime üksmeeles ja võiks lõpetada õhtu ka rõõmsas kooskõlas.  
Nüüd siia kirjutan küll ise oma mõtteid.

Kui natu saate apsakatest silmanurgast vaadata, siis oli paar apsakat oli sattunud saatesse... Ei olnud, et maalimisühing on ülemaailmne, kuigi seda ütlesin mitmel korral.

 Olen rõõmus ja tänulik, kui keegi hakkab täna pärast saadet otsima ja leidma õnne enda sees ja naeratab siis iseendale - sellest saab maailm parem 😍

Täna oli üldse külalisrohke pühapäev. Sellist on mul harva.
Käisid Alo ja Pille poistega.
WC-pott sai ilusti kõvasti põranda külge. Pesumasin sai ka  tagasi wc ja dshussiruumi, mitu aastat oli nagu toas. Mulle hakkas see pinda käima, kuigi ruumi poolest oli wc - dshussiruum suurem...


Kas mul on elujulgust...
Ma ei tea. Ei ole nii mõelnud.
Elada on mõnus ja kena.
Olla ise.

Kommentaare ei ole: