teisipäev, märts 05, 2019

Vastlapäeva liuglemine

Vastlakukleid sõin. Mamma tõi. Mamma toob tähtpäevadel ikka midagi head. Hernesupi teab aastaid mitte tuua. Ma ei söö seda...
Liuglemine oli  teisiti täna, kuid  oli enda meelest asjalik ja hea päev. Võiks nende asjade pealt ennustada, tuleb hea liuglemine kõikides asjades... Kuigi ennustamine mulle eriti ei meeldi. Kõik on siiski enda teha ja olla ja mõelda ja uskuda ja looda... ja armastada.
Käisin kodumaja ehk korteriühistu koosolekul. Üle pika aja. Vahepeal lihtsalt polegi toimunud ühtki koosolekut. Enamus majarahvast on murelik, mis saab maja ning kas lõpuks saame renoveeritud või... 
Mina usun küll, et lõppude lõpuks on maja renoveeritud. Vastasel juhul elaksin ise ka varsti tondilossis, kus ma  ei tahaks elada tõesti.
Millegipärast sattusin taas vastutusrikama ülesande otsa. Suu lahti ja ... ups usaldati kohemaid. Alles  kolm minuti hiljem sain aru, kuhu olen oma nina jälle toppinud 😉 Aga ei, küll ma toime tulen. Arvuti töö, natuke otsimist ja kirjutamist...
Üldiselt mul oli seekord  koosolekul omamoodi päris mugav ja kindel olla, kuigi minu kõrval ei istunud isikliku abistajat... Tundsin, et olen kuidagi rohkem "oma", saiti aru, aidati ja nii edasi. Väike sebimine oli minekuga ja tulekuga, kuid kõik sujus hästi. 

Kuna hommikul tuleb Kristi mulle appi, siis saan täna öösel öösärkiga välja magada... On nagu väike õnneöö minu jaoks. 😉

Usun, et paar järgmist päeva tulevad ka asjalikud ja head.
Lihtsalt ööpäevas võiks tund rohkem olla, kuid see vist mind palju ei aitaks... Tegemisi on  päris suur kuhi...

Kommentaare ei ole: