laupäev, märts 30, 2019

Minu kelmikas hing

 Baurofis. Seinavärvi valimis. Arvake, mis värvi tuleb mu tagatuba - magamis ja maalimisnurk? Kahte värvi...

Ühte seina tuleb tapeet, mida täna hinge ei jäänud... Paar jäid silma küll, kuid mitte hinge... Võib - olla luban endale hoopis seksika pilttapeedi voodi taha😋😉

Vaatan.
Mõtlen.

Kes mind keelab omaenda toas teha, mida mu kelmikus soovib...

Nansy ütles, et ta nägi täna 20 - aastast Tiiat, kas ma ise tunnen sellist Tiiat...

Eh, vahel küsin tõesti, kui vana ma päriselt olen... Aus vastust - ma ei tea. Mulle tundub järjest sagedamini, et inimesed varjuvad oma vanuse taha ega taha sellepärast miskipärast lasta endas rõõmul lendleta - nii on mugavamgi ja kergem murelikku näoga ringi käia... Ma ei tea. Mina lihtsalt olen selline. Tunnen ise ka suht tihti, et kõik on kuidagi kergesti olema ning vallatusi peangi tegema ja ütlema... Samas tean, et olen parimates aastates, kel on ka probleeme ja muresid, kes nutab ka vaheteevahel...Hetkel tunnen iseend hästi. On jällegi minu möllu aeg... Naudin seda! Kuradile, see aastate arvutamine ja omaenda piiramine, see , mis on ID-l! Hahaha, 20-aastaselt mõtlesin, et appi, olen vana... Nüüd tunnen, et olen noorem kui kunagi varem. Ma ei mõtle sellele väga tihti.
Mul on lihtsalt hea ja mõnus olla!
Olen täpselt nii vana nagu välja näen ja tundun!
Numbridega pole pistmist. Numbreid ma ka ei häbene... Seesugune ongi mu vanus...
Facebookis öeldi meie kohta: "Kaks teletupsut" - armas ju. Kevadet otsisime Maarjaga. Nokitsesime veel projekti.
Oli töine laupäev.
Kelmikalt.

Pildid Nansylt.

Kommentaare ei ole: