laupäev, märts 16, 2019

Hullumeelselt äge laupäev ehk elus juhtub tõesti igasugusi asju

Mina ei läinudki hulluks.
Hommikupoolikul tundsin küll, et lähen otsekohe hulluks! Olin väga  endast väljas, kuid tulin endasse tagasi. Naersin.
Kujutage, et üks kass jookseb wc - poti kummuli. Ilmvõimatu nagu... Aga nägin sellest pildi hommikul. Kass Bongo jooksis justnimelt inimeste kakapoti pool kummuli. Tal oli peal metsik jooksutuur.
Õnneks Alo 112 tormas umbes kolmveerand tunniga kohale ja pani poti tagasi. Helistasin kiiresti Pillele, et vajan kiiresti ja hädasti Alo abi. Pille omakorda helistas Alole. Pääserühm toimis suurepäraselt.  😉 Alguses oli viha ja jahmatus, siis Pille ütles, et Bongo saada lammutustöödele - see ajas mind naerma.
Tõsi wc - pott kiigus juba enne. Seda Alo teadis ning plaanis Pillega koos tulla järgmine nädalavahetusel... Lihtsalt täna juhtus see, mida keegi ei ootanud! Siiski tulevad Alo ja Pille ka järgmine nädalavahetuski, siis saab pott veel kõvemini ja ilusamini põranda külge.
Elus juhtub tõesti igasugusi ootamatuid asju!

See olevat põrandaküte ja wc-potide viga, et aeg - ajalt liim või mis iganes poti alla pannakse, sulab lihtsalt ära... Olen seda kuulnud mitmelt poolt... Poltidega saaks ka poti põrandale kinnitada, kuid ei tea enam keegi vist, kust täpselt elektrijuhtmed on põrandal all... Usun, et mingi seadmega ehk saaks uurida, kuid kas tasub... Liimi aeg - ajalt juurde ja ok...
Näebki aeg - ajalt Pillet ja Alot, on põhjust siia tulla 😋

 Õhtupoole mängisime Diana - temalt pildid - Maarjaga.

Kass Bongo julges ka meie sekka tulla lõpuks. Paar kolm tundi oli peidus. Häbenes oma tegu. Pahandasin kõvasti.

Mäng oli minu jaoks puhkus. Ma ei mõelnud millegile muule. Võiks ka nii mõelda, et suured inimesed ja muud teha ei ole või...
Elugi on hea ja paras mäng! Kes oskab, võidab omaenda oskustega ja teadmistega ja andega  iseendagi.

Mängus natuke teised reeglid...

Täna  jäin mina  mängus taas ülekaalu nagu oma sünnal... Kuigi ma ei pingutanud selle nimel üldse...

Kommentaare ei ole: