neljapäev, märts 21, 2019

Kevad saabub

paarikümmend minuti pärast.
Nii armas on mõelda, et pime aeg läheb valgeks ajaks. Kuigi usun, et minu sees  polnudki sel talv eriti ei olnudki halli või pimedus... On olnud hoopis kuidagi soojad vikerkaarevärvilised tunded. Mis sest, et vahetevahel ei ole olnud mõni asi ja hetk nii nagu soovisin. Lõppkokkuvõttes oli ilus talv.  Hingeliselt soe ja lootuserikas talv. Talv möödus kiiresti...
Isegi elektriarved püsisid normaalsed. Mul pole talviti tõesti selliseid normaalseid arveid olnudki. Olid küll suve arvedest mitu korda suuremad, kuid arvestades, et elektiküte on, siis ei midagi üle mõistuse. Arvatavasti tagatoa uus kolmekordne aken aitas ka kaasa sooja hoidmisele. See aken sai pandud üleeelmine jõuluaeg...

Täna sai nokitseda Maarjaga projekti kallal. Usun, et saab hea projekt, Vastasel juhul ei kirjutaks  ma projekti, kui mina ise ei usuks oma töösse.

Ja IAT päev tuleb 13. juulil.
Sellest lähemalt lähipäevil.

Ai, unustasin Elva kirjutada - ootakse  isiklikult minult näitusepakkumist. On juba rääkitud...

Laekvere  Rahva Majja saab näitus varsti, kas kuu lõpus või kuu alguses.

KEVAD ONGI KÄES. 😉

 Palju tegemisi on sel kevadel. Vähemasti minul. See meeldib mulle. Siis tunnen, et elan.
Mul on vastupidi, kui pole miskit toimetada ega teha, siis vajun masenka. Kui ma ei jaksa enam, võtan aja maha. Kuid puhkust on omamoodi tegutsemine.
Ja loodan, et liblikadki hakkavad kõhus ja õhus tiirlema ja lendama. See on päris hea  tunne. Mäletan seda tunnet küll iga kevad.
Annab  elurõõmuenergiat juurde.
Seda vajan.
Väärin.

Soovin kõikidele liblikalist kevadet!!! 

Kommentaare ei ole: