reede, oktoober 11, 2019

Tulebki arvamuslugu

Võtsin esialgu kontakti Tartu Postimehega. Loodetavasti uuel nädalal avaldaksegi arvamuslugu IAT-st. Natuke muutsin.   Arvatavasti tuleb lühem, arvan. 
Praegu on toimetamisel.

Eile suhtlesin telefonisti ilusti - kenasti ajakirjaniku Jüriga. Ta ei teadnud minust  ega isikliku abistaja teenust mitte midagi, kuid oli ülikiire arusaaja. Esitas asjalikke küsimusi, mis võib tulla lugejal, kes samuti asjast mitte midagi ei tea. Mina olen tõesti iga päev asja sees - mulle tõesti esimesed arusaamised IAT-st ammu selged... Veel pean ütlema, et ajakirjanik Jüri oli super kuulaja - sai minust suurepäraselt aru, julges üle küsida. Mul oli küll isiklik abistaja kõrval, aga ajakirjanik kuulas siiski mind. Kiitus talle selle eest.

Eks näis, mis sellest kirjutamisest jälle tuleb... 😉 Aga juba see, et üks ajakirjanikki soovis süviti teada, mis see Kuldvõtmekene on, on hea tulemus. Minu meelest.
 

Kommentaare ei ole: