pühapäev, oktoober 13, 2019

Mul ei ole lihtsalt sõnu...

... On vaid head tunded,  mida ei saagi sõnadesse panna...

Ühtäkki olen kogenud, mida 5 aastat tagasi sain küll, kuid nüüd avastan miskit uuesti ja uuesti. Nagu teised nüüd avastavad minu Kuldvõtmekese kogumikku http://visandiveski.ee/wp-content/uploads/2018/08/Kuldv%C3%B5tmekese-ivt.pdf , mis võiks olla  Margiti ja Jüri meelest paljude laual valgustus. Nende laual,  kes on seotud IAT-ga
Ja Tomi ema sai mu Kuldvõtmekese raamatust teadmise, et Tom saabki hakkama Tallinna kolides.

5 aastat tagasi kirjutama hakates ei teadnud absoluutselt, kui oluline on kogumikku  sõnum lugejatele, kellele see väikene raamatuke kätte satub.

Ma soovin tänada oma tüdrukuidki, isiklikke abistajaid, kelle arvamused IAT-st  said ilusti raamatusse! Ilma teieta ja teie arvamusteta ei oleks saanud nii huvitavat Kuldvõtmekest.

Sel aastal olen mõelnud, et võiksin kogumiku täiendada ning mõelnud ka muretseda ISBN numbergi. Olen ehk vast tsipa targem, kui 5 aastat tagasi... Vähemasti kogemuste võrra rikam, mis seotuvad IAT-ga.
Usun, et IAT ei saagi lõplikult valmis, nagu iga inimese iseseisev elu. Nad on omavahel seotud, kel juba teenus on.

Jüri arvamus, et uus põlvkond on juurde kasvanud ja tuleb teha uusi koolitusi jm, meeldib mulle eriti. Noored peavadki avastama iseend, iseenda võimeid ... üldse maailma. See ei ole see, et maailm on aegunud, vaid see, et noored on siin elanud natuke vähem aega... Seda mitte paha pärast. Mina kui natuke kauem aega elanuna maailmas, saan ainult noortele anda oma mõtteid ja kogemusi.

Kunagi oli minul onu Mihkel - Mihkel Aitsam, kelle mõttetest võtsin palju üle, kuid ka mitte kõike. Ja mõnda olen kohandanud iseendale. Tegelikult onu Mihklil  olid samad mured, mis praegu on noortel... Maailm muutub päevast päeva, kuid kas ka tunded ja mõtted...

Mina olen nõus ikka koolitama. IAT teemadel. Kui vaja. Kui kutsutakse.
Omal ajal sai suht tihti IAT teemadel koolitatud, infopäevi tehtud...

Tänan teid kõiki, kellele olen suutnud olla kuidagi toeks! (Valgustajaks - ei julge ma veel öelda...) Tänan teid, et olete ka minule olemas!


Kommentaare ei ole: