reede, oktoober 04, 2019

Ups x 2

Ma ei teagi, kas see on nüüd hea või kehvapoolne uudis. Igatahes 2 upsi tuli korraga.

Põhimõtteliselt on nõus Rahva Raamat mu raamatu müügile võtma, kuid juurdehindlus tohutu, kui mina soovin 15 raha ... Isegi minu postikuluga tuleb raamatu hind normaalsem... kui oleks poes... Teadsin, et pood paneb juurde, kuid et nii suure summa, ei osanud vist keegi arvata...
Ma võiksin endale ka väiksema  summa tahta, kuid tõenäoliselt poes jääks umbes samasse hinnaklassi, mis praegu...
Minu jaoks mõtlemiskoht.
Vähemasti olen saanud Rahva Raamatult  suhteliselt positiivse vastuse. Sain väikese kogemuse, kuidas raamatu pakkumine käib. See on suhteliselt lihtne.

Või teha ise rohkem raamatule reklaami ja müüa/pakkuda inimestele ise, nagu  juba olen teinud pea kolm kuud... Saaksin teha mtü kaudu arveidki... Sedasi saaksin kindlasti rohkem hakata mõtlema Kuldvõtmekese fondile. Täna juba mõtlen.  Ja kui minult endalt, siis saab ka autogrammigi... See on ju lisaväärtus, loodan vähemasti nii.

Kel on mõtteid ja soovitusi, palun, kirjutage privaatselt või helistage mulle. Kõik head mõtted ja soovitused on teretulnud. Kuid jätan valiku enda teha. 

Ma ei usu, et praegune hind oleks ebanormaalsem kõrge... Mitu - mitu sõpra palusid, et müüksin kõrgema hinnaga, alguses mõtlesin 10 euro ringis, kuid sõbrad ei jäänud rahule, et vähe on...  15-ga jäeti rahule.

Kui vähe ikka saavad autorid...

Kommentaare ei ole: