neljapäev, oktoober 31, 2019

Esmaspäeval usutavasti Kuldvõtmekese tants

... Tartu Postimehes 😊
Suhtlesin toimetajaga ning usun siiralt, et vähemasti üks inimene on saanud tegelikult taas pihta, mis on IAT ja kes on erivajadustega inimesed ja nii edasi, kindlasti tabanud ära probleemseid kohti.Sai muudetud ja ehk mõni lausegi juurde pandud...

Isikliku abistajat on veidi palju, kuid me ei saa sellest terminist ei kõrvale ega mööda.

Mina isegi tajun vahetevahel, et mu elus on liigset isikliku abistaja teenust, eriti viimasel ajal. Soovin muule ka mõelda ja elada, mul neid "muid" jätkub.   Aga see ongi minu elu. Kõik, millele olen andnud oma varbad!!!

Kuid mina sain selles leheloo tegemisest mõtteid juurde, mida kirjutada Kuldvõtmekese raamatusse täiendavalt.

Head mõistvalt lugemist esmaspäeval!
See on minu arvamuslugu.

Kommentaare ei ole: