pühapäev, detsember 29, 2019

Luuletaja Tiiduga...

... sai täna raamatud vahetatud 😊 Minult sai Tiit raamatu "Kohvi jalaga, palun...".  Tiidult sain luulekogud "Mina ja minu inimesed".
See kohtumine tuli üle öö. Sõna otseses mõttes. Eile pakkus Tiit facebookis oma raamatut. Mina omakorda enda raamatut, millest Tiit polnud kuulnudki. Me ei olnud ennem näinud üksteist. Mõned korrad suhelnud facebookis.
Siis otsustasime täna vahetada raamatud ja teha väikese "kohtingu". Miks mitte aasta ei või lõpéta uute inimestega ja uute kohtumistega... Nii sõitiski Tiit Tartust kolmekaga - loe: rataga - mulle külla.

Minu meelest oli vahva päev. Sai kohvitopsi taga vestletud maailma asjadest. Peamiselt loomisest ja kirjutamisest - luuletamisest. Natuke maalimisest. Elutõdedest.

Lubasin Tiidule, et reklaamin teda ka. Sest tean, kui keeruline on suhteliselt tundmatu loojana tähtede poole hakata lendama... Olen juba veidi ta luuletusi lugenud. Tiidul on oma käekiri ja luuletab  elust endast, tema inimestest.

Kui kedagi luulehuvilistest hakkab Tiit Tirmanni luulekogud või luuletused huvitama, siis temaga saate kontakti facebookis.

Tiit unistab luulelaagri korraldamisest järgmise aasta maikuus... Minu meelest väga tore unistus. Kui saan ja kui vaja, aitaksin meeleldi korraldamisel kaasa...

Kommentaare ei ole: