pĂŒhapĂ€ev, detsember 29, 2019

Luuletaja Tiiduga...

... sai tĂ€na raamatud vahetatud 😊 Minult sai Tiit raamatu "Kohvi jalaga, palun...".  Tiidult sain luulekogud "Mina ja minu inimesed".
See kohtumine tuli ĂŒle öö. SĂ”na otseses mĂ”ttes. Eile pakkus Tiit facebookis oma raamatut. Mina omakorda enda raamatut, millest Tiit polnud kuulnudki. Me ei olnud ennem nĂ€inud ĂŒksteist. MĂ”ned korrad suhelnud facebookis.
Siis otsustasime tĂ€na vahetada raamatud ja teha vĂ€ikese "kohtingu". Miks mitte aasta ei vĂ”i lĂ”pĂ©ta uute inimestega ja uute kohtumistega... Nii sĂ”itiski Tiit Tartust kolmekaga - loe: rataga - mulle kĂŒlla.

Minu meelest oli vahva pÀev. Sai kohvitopsi taga vestletud maailma asjadest. Peamiselt loomisest ja kirjutamisest - luuletamisest. Natuke maalimisest. ElutÔdedest.

Lubasin Tiidule, et reklaamin teda ka. Sest tean, kui keeruline on suhteliselt tundmatu loojana tĂ€htede poole hakata lendama... Olen juba veidi ta luuletusi lugenud. Tiidul on oma kĂ€ekiri ja luuletab  elust endast, tema inimestest.

Kui kedagi luulehuvilistest hakkab Tiit Tirmanni luulekogud vÔi luuletused huvitama, siis temaga saate kontakti facebookis.

Tiit unistab luulelaagri korraldamisest jÀrgmise aasta maikuus... Minu meelest vÀga tore unistus. Kui saan ja kui vaja, aitaksin meeleldi korraldamisel kaasa...

Kommentaare ei ole: