pühapäev, detsember 08, 2019

Loobumine, et sajaga edasi rallida

Otsus: projekt jääb seekord esitamata.Homme.
Mulle ei meeldinud iseenda töö ega seegi pooleasjad olid Kuldvõtmekestel mõeldud pooleldi. Ma lihtsalt ei viitsinud hakata  lolli mängima, kuid ükskord järgmine kord niikuinii saab targemalt mängida.  Nii targalt, et Kuldvõtmekese projekt läheb esimese hooga läbi ja käivitub.
Usun, et huvi ei kao Kuldvõtmekeste vastu mitte kuhugile.
Ma ei teagi, kas teised kaasmõtlejad ongi otsuse üle kuidagi löödud või mitte. Mina ise korraks  olin. Kuigi otsus tuli minult endalt.
Kas tõesti olen hakkanud osavalt EI ütlema positiivselt?
Alla andma loobudes, kuid see pole sugugi alla andmise  moodi, pigem ehk rohkem saavutus edasi minna...

Nüüd saan rahulikult kindlalt projektiga edasi toimetada.
Samas hakata täiendama Kuldvõtmekese kogumikku. Nagu olen lubanud.

Elu läheb edasi.
Kuldvõtmekes(t)ega.

Viimasel ajal olen  teinud nii mõnegi ootamatu pöörde - loodan, et see tähendab miskit head elus. Vähemasti võiks tähendada.

Täna oleks võinud olla hoopis Tallinnas, naiste jõulukal (EPNÜL)...

Üks päkapikk läks täna Soome tööle...  Küllap Eestis jäi häid lapsi väheseks, kelle  juures käia... Nohjah, nüüd siis olengi uhkes üksinduses kahe kassiga või ... ehk siiski piilub keegi päkapiku moodi - mine sa tea 😋
Tuba on harjumatult vaikne. Küll harjun. Hakkan oma elu elama. Päkapikuta. Ühes olen väga kindel, et päkapikk tuleb aeg ajalt tagasi... Tema ei saa ka minuta...

Kommentaare ei ole: