teisipäev, detsember 03, 2019

Helpificu annetamistalgud "Õnn on aidata" veel homse keskööni

 Kolmas lugu. Mina ise isiklikult Jaanust ei tunne, kuid hoian talle ikka varbaid.
Helpific
🥰 Pimeda Jaanuse lemmikuks on Klassikaraadio. See mängib ööpäev läbi, sest vaikus talle ei meeldi. "Mulle meeldib klassikaline kirjandus ja muusika. Inimhinge mõistmiseni on kaasa aidanud heade raamatute lugemine juba lapsepõlvest peale," räägib mees. 🤓
Sa saad teha Jaanuse heaks annetuse.
A. Nimi: JAANUS RIIMETS
B. Kirjelda palun ennast viie lausega või ütle, mis Sul parasjagu pähe tuleb!
Olen üldiselt koduse elustiiliga. Igapäevaselt loen Piiblit, vaimulikke raamatuid, ajalehti, kirjutan sotsiaalmeedias ja suhtlen üsna palju telefoni teel. Minu lemmikuks on Klassikaraadio. See mängib ööpäev läbi, sest vaikus mulle ei meeldi. Käin aeg-ajalt kirikus, muuseumides, kontsertidel ja teatris. Elu geniaalsete kirjanike raamatutes võib tunduda küll väljamõeldisena, aga seal on kirjeldatud inimhinge sügavamaid tagamaid. Kipun vihastuma ülekohtu peale ja siis võin end teravalt väljendada, mis mõnele inimesele ei meeldi.
C. Mis on Sinu erivajaduse lugu?
Ma sündisin kaasasündinud lühinägevusega ja jäin pimedaks 50.aastasena. Viimased kuus aastat tajun ma üksnes valgust ja eriti heledaid objekte.
D. Mida tähendab Sinu jaoks selline mõiste nagu „maailma muutmine“?
Kui inimesed on paremad, siis on ka maailm parem. Headus väljendub kaastundlikkuses, helduses, osavõtlikkuses ja igaveses tarkuses. Seda ei saa teha inimestes sunniviisil. Maailma muutmine algab iseenda muutmisest. Parim võimalus selleks on pöörduda Jumala poole ja vabaneda süütundest.
E. Kas Sinul on oma unistus Eestist? Kui jah, siis milline see on? Miks on ühine panustamine kogukondlikku heaollu Sinu arvates vajalik?
Unistus ideaalsest Eestist väljendub kahe terminiga: vaba ja õiglane. Ma ei poolda neid jõudusid, kes oma arvates õiglust püüavad sisse seada vabadusi piiravate vahenditega. Tugeva kogukonna üheks eesmärgiks on abistada ja toetada haavatavamaid gruppe. Riigi seadusi tuleb täita mitte sundusest, vaid hoolivusest ligimise ja isamaa armastuse suhtes.
F. Mis on Sinu kõige „kummalisem” anne?
Minu kõige kummalisem ja tegelikult kõige suurem anne on inimeste tegelike motiivide tajumine, seega inimesetundmine. Ehk on põhjus selles, et ma ei ole inimesi eriti pildina tajunud, vaid ikka häälena. Hääl aga iseloomustab inimest hoopis rohkem kui väljanägemine. Usun, et vaimses sfääris tajun ma olemasolevat sügavamalt, mõtlen just inimhinge sügavusi.
Selleks, et Jaanus saab osta Helpificu tugikeskkonnas vajalikke teenuseid (isiklik abistaja, transport, abi majapidamistöödel) lisa palun selgituse reale: annetamistalgud + JAANUS.
PANGAKONTO ANDMED:
HELPIFIC MTÜ (Reg nr: 80380146)
Konto: EE102200221061303677
SWEDBANK, SWIFT code/BIC: HABAEE2X
#annetamistalgud

Kommentaare ei ole: