neljapäev, detsember 05, 2019

Spontaansus täna

Lubasin iseendale täna spontaansest olemist. Kuna hingasin viimati õue õhku, kui käisin Riias, siis tundsin, et mu katus hakkab vaikselt sõitma..

Lihtsalt püüan hoida oma isikliku abistajat treppidest - ta kogub julgust veel  ratastooliga treppidel käimiseks... Kuigi muidu teame mõlemad, et linnas saame hakkama...

Hommikul siis otsustasin tulgu mis tuleb, aga mina pean tuulutust saama... Mirjam oli kohe nõus, kogunisti natuke tõukas tagant, et mõtle endale ka ... 😊 Nii armas. Kuigi minu julgustamine ei ole isikliku abistamine ülesanne.
Silver aitas bussile.
Mõnus on ikka bussiga sõita. Vahel.

Mu südamel oli ka üks hilinenud õnnesoovimine. Nii saigi kutsutud Maarja Gustavi kohviku 😊
Mina isiklikult sain natu shoppada. Isegi kaltsukas sain käia, mida  polnud suvest saadik saanud. Päriselt ka. Naudin ju kaltsukaid!!! Leidsin isegi  kriiksuga mütsi, mida võin ka pähe panna.  Ütleme, et valge päkapiku kriiksuga müts 😋   See müts laste osakonnast, on ju, sobib mulle ... 😂😂😂
Käisin 2020  kalender - märkmikut ostmas omas lemmik Kodu ja kontori poes Kvartalis. Tööl oli jälle hästi super müüja . Ta teeb alati tuju heaks ja on hooliv. Ta on selline super müüja olnud aastaid. Mind teab päris hästi, kuigi tõepoolest suhtleme aind poes... Tänagi naeratas, et Tiia ostab taas roosasid ja ilusaid asju... Täpselt nii oligi, märkmikul roosad lilled, pastakas oli roosa... punane pastaka otsin ka siiski.
Trepist üles aitas naabrimees Pets... Kõik sujus hästi.
Sain õue õhku.
Mul taas energiat.
Nüüd projekti kirjutama...

Inimese elus peab olema spontaansus. Selleta on igav. Mu elu-olus praegu väga vähe seda.
Olen tänulik tänase päeva eest.

Mirjamgi ütles, et talle meeldis teistmoodi tööpäev...

Kommentaare ei ole: