laupäev, detsember 07, 2019

Vajan isikliku abistajat

Blogi lugejad on usutavasti juba mõistnud ammu, et mul tuleb ikka vahetevahel korduvalt  meeldetuletusena ripputada töökuulutust. Vahel siiski läheb mul endal otsimine nagu meelest või  õigemini, lülitan end välja. Toimetan teiste asjadega, mis tähtsad ning alles siis, kui on taas toimetustes vaja lisakäsi ja jalgu, meenub, et ups - vaja jällegi leida isikliku abistajat... Praegu kirjutasin - täitsin  2020 aasta kalender - märkmikut. Mõistus ütleb, et otsi aina edasi isiklikku abistajat. See , et eelmises otsimisvoorus keegi ei olnud minu inimene ega jäänud abistajaks, ei  ole veel lõpp. On kindlasti algus,  kui leian uue isikliku abistaja, kes on minuga ühel lainel... Kuid mu südamehääl ja kõhutunne on praegu poolenisti hea positiivselt , et varsti saabki kohtuda uue super isikliku abistajaga. Kui mu kõhutunne on üks hetk suurepäraseks, siis panen mujale ametlikumaltki tööpakkumise. Hetkel võite ka kindlasti mõelda, et kes teab kedagi, kes sooviks uusi töökogemusi ja väljakutseid, siis võite lahkesti pakkuda talle mind ja isikliku abistaja tööd:
     
Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui väljaspool kodu.
Elan täisväärtuslikku elu aktiivse,  energilise ja rõõmsameelse naisena Sinu abiga. Isikliku abistajana abistad mind füüsiliselt nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule.Kindlasti minu ratastooli käsitsemine. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, või oled minu vari! Ma ei vaja kõrvalabi 24/7. Teen oma jalgadega ise palju kodu- ja muid toimetusi. Nii võivadki tööaja pikkus oleneda paljudes asjaoludes ja tegutsemistes, st on paaritunnilisi tööpäevi, aga mitmepäevalisi tööaegu - kõik saab kokkuleppida mõlemale poolele sobivalt ning täpselt nii palju (või vähe) töötunde nagu Sulle sobib. Olen tööajas paindlik nii palju, kui võimalik.
 Töö sobib hästi üliõpilastele ja/või neilegi, kes soovivad uusi kogemusi ja väljakutseid, avardada omaenda silmaringigi, aeg-ajalt reisida ning teenida lisaraha osalise tööajaga.
Minu isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled kohusetundlik, usaldusväärne, rõõmsameelne, rahumeelne, tolerantne, julge ja keskmise füüsilise jõuga. Soovitavalt noorem naine.
Minust lähemalt saad uurida ja lugeda siit blogist  http://www.tiiajarvpold.ee/
Väljaõpe minult töökäigus. Töö saad selgeks mõne päevaga. Eelnev töökogemus ei ole oluline.

Peamine Sinu töökoht on minu kodus Tartumaal Kaagveres. Kuid käime tihti igalpool.

On hea tunnitasu.  Lisaks tasun töölkäimise kulud, kohv - söök minu poolt.
Töölepingu saab MTÜ TM Loovusega.
Minu ja isikliku abistaja töö leidmisel või lisaküsimuste korral võta julgesti kontakti: tmloovus@gmail.com ja/või 5529317 (vastan ka sõnumile). Ole hea kirjuta, palun, miks peaksin Sind valima enda isiklikuks abistajaks s o motivatsioonikiri paari lausegagi! 
Tule töövestlusele, proovipäevale ja siis juba tööle!
Heakohtumiseni

Kommentaare ei ole: