esmaspäev, oktoober 16, 2023

Ajasin taga remondimaterjale, leidsin jõulunänni...

 Ma ei või lihtsalt -   läksin mina poistega Bauhofi remondimaterjale ostma, kuid põrkasin ka jõulunännidega... 16. oktoobril... Tule taevas appi. Tean väga hästi, et jõulud on tehtud äripühaks. Muu on kadunud neis... Ma  tõesti olen nukker  seepärast...  Eks varsti hakkab ka kaartide kampaania me ülemaailmses maalimisühingus, ma ei tea tõesti, mil hakkab - kuid mul kuri tunne, et kaartide saatmine kaob varsti  igavikku.... Järjest vähemaks jääb... Postkontoridki suletakse ... 

Aga vajalikud asjad saime. Tähendab mina sain. Loodan, et  jõulukink on uue näoga köök ja seinad  akente ümber - see on selle  aasta suurim kodune projekt veel. Ja siis vaatan, mis edasi saab - soovin tõsiselt minna siit .... Uue aasta suurim soov on leida tõesti uus hubane ja parem, suurem kodu... Iga minut edasi elan järjest rohkem selle nimel... 

Praegu on toas uimastav hea puu lõhn. Ehitusmartejalidest. 

Aitäh Hannale, kellega taas oli mõnus rallida. Samuti aitäh-pai pisipreilile, kes oli hea, kui emme mind aitas ja sõitis. Toomasele ja Romanile ka aitäh.  Ja me tänases seltskonnas oli veel Koer Loona, kes ei meeldi vaid Kass Bongole. Loonale vist Bongo isegi meeldiks...

Kommentaare ei ole: