teisipäev, oktoober 24, 2023

Minu uue ilmega koduleht!

 See käis täna ime kiiresti. Olin ammu ammu mõelnud, et värskendaks oma kodukat, olin rääkinud ja suhtlenud sõpradega ja ka IT-meestega. Sest ma tõesti ei oska eritii arvutis tehnilist poolt... Pole iial väga huvitanudki.   Aga need hinnad on ikka IT-meestel lagedest kõrgemal. Vähemasti minu jaoks. Ja veel - soovisin inimest, kes mind natukenegi tunneks ja kõrvalpilguga ka aitaks kujundamisele...

Tuhat tänu, Nansyle, kellega tegime mõne tunniga mu soovi teoks. Lihtsalt olime õigel hetkel ühisel laineharjal. Olime suvelgi rääkinud kodulehe tegemisest, kuid tookord sinna see jutt jäigi. 

Tasapidi muutan ka selle lehe sisu... Täiendan pikem. 

Aga Nansy võiks vabalt olla mu mänedzer 😋 Juuksur ja stilist on ta mulle juba ammu, nüüd ka IT-naine 😍😂 

Nii, uus energia kodulehel.

Nüüd ainult sajaga edasi... Kommentaare ei ole: