kolmapäev, oktoober 25, 2023

Nüüd peaks korras olema
Loodan et nüüd on lehega kõik korras. Ka telefonites. Alguses öeldi mulle, et midagi on viltu, et nii tume ja must... 

Jah, nutikas ma tõesti ise ei näinud kohe, sest mul ei ole nutikat! 😀
Saan aru, et võib-olla lihtsalt kohkuti ära, et minu koduleht muutus sajaga! Aga mul on hetkel selline kujundus täitsa meeldib. Ja mina ise näen küll lugeda, et postitused on ikkagi valgel lehel. Las see taust olla nii kirju, nagu mina ise olen. Ehk värviline.

Mul on soov ikkagi, kuigi keegi näeb midagi, mis ei pea nii olema, siis palun kirjutage või öelge mulle. Lahendame, täiendame, parandame. Kindlasti tahan ma teha üks hetk nägemispuudega inimestele loetavaks.
Andke mulle lihtsalt aega!

Usun, et me kõik, kaasa arvatud mina ise harjume minu uue kujundusega. Mina olen blondiin ja veebileht olla nii nagu ta praegu on 😉

Kommentaare ei ole: