kolmapäev, oktoober 04, 2023

Minu uus identiteet või siis taas alguse algus

 

Hommilul ma ei teadnudki arvata,  et täna tuleb selline üllatuse üllatus. Plaanis oli küll juuste värvimine. Tahtsin miskit erilist juba tükk aega, sest mul oli tüdimus kogu elu-olust... Usaldasin iseend ning Nansyt. Alguses tahtsime hoopis muud tulemust teha, kuid kui valge värv - blondeerija pestud, siis otsustasime, et rohkem värvi ei panegi... Blond läheb sujuvalt sügisevärvideks.

Ma ei ole kunagi nii blond olnud. Kunagi ammu korraks mõtlesin ja korraks olin, aga sai teine värv peale, sest näisin vana välja... Täna aga tundub super lahe. 

Sain energialakse.

Siis Nansy tegi meiki ja fotosessioonigi. 

Mõned hetked ainult iseendale ning elutüdimus pühitult. 
Päeva lause tuli jutustamises: Kui kopp ees ja taga, võtta kühvel, sest kopa raske vedada ja lükata. Seda ma teengi edaspidi. Võtan kühvli mängu.  On kergem. 

Aga ma vaatan end praegu  Olen pagana kena. Mina ise ei ole tavaliselt sedasi mõelnudki... Olen lihtne ja hoolitsetud... 
Nüüd võib ometi ka üks ja ainus mees mu ellu tulla ja olla. Meeshing, kes teaks ona väärtust ning  siis minu väärtust, kellega on mõnusasti lahe teineteist mõista ja nii edasi.... 
Kindlasti soovin uut kodu luua ise endale, Kus on ruumi ateljeele, kassile ja koerale, lastele ja lilledele... Armastustele üleüldse... Kugi armastus mahub alati ära minu hinge. 
Kui tore aasta pärast blogida uues kodus... 


Oktoober on läbi aastate olnud lõppude lõpuks väga loov, kuigi siis esimestel hetkedel ei ole üldse tähelepanud elumuutust...
Oktoobris 35 aastat tagasi algas ühest uksekellast mu  naiselik ja põnev elu... Sellele olen lõpmatult tänulik. Teist elu ei oskagi enam soovida... Siis ma ei osanud arvatagi, et täna võin olla mimmulik mamma... Oh, jummel , ólin 21... Aga ega ma täna end palju vananenumalt ei tunnegi - ikka 25... elu on olnud siiani üksainus hetk, kus naer ja õnn ning valu koos... Täna tean, et kõik on mind õpetanud olema see, kes olen ... Ja usun, et mu elus on kõik täpselt nii olnud nagu pidigi olema, kuidagi võluväel... Vahepeal pani mind lihtsalt proovile... Olen tulnud proovimisest  kenasti välja...
Ma ei tea tegelikult, mis veel tuleb... Jumala heagi, et täpselt ei teagi ette, mis elu toob - hakkaks igav ju  ......... 
See oktoober läheb ajalukku sellepärast juba - mängin blodiini...Kuhuni see viib, näitavad ehk lähimad 35 aastat...😜 

Kommentaare ei ole: