esmaspäev, oktoober 09, 2023

Mul oli põnevalt kiire, samas rahulikult nauditav nädalavahetus

 Nüüd saan küll ehk mõni aeg rahulikult elada ja olla, sest mul on olemas isiklikud abistajad, keda soovisingi. 
Mul on hästi hea meel, et Merge, kes käis kevadel töövestlusel, julges nüüd taas end  soovitada isiklikuks abistajaks. Esimene päris pikk tööpäev, ilma proovimiseta, sujus vägagi mõnusasti.   Mina sain laupäevaseid asju toimetada ning Mergel kadusid hirmukesed... Mida veel vaja laupäeva elamuseks... 😀 Mulle tundus nagu Merge oleks eluaeg abistaja tööd teinud !! 
Veel kohtusin Romaniga, kes soovis samuti tööd. Soovisin salamisi inimest, kellega saaks hakata tasapisi ka trenni tegema. See tähendab oma keha eestki veidi rohkem hoolitsema... Mulle näib, et selline inimene on tulnud mu ellu... 
Kui ma nüüd ka ütlen iseendale, et ma ei saa miskit teha, et pole abistajaid, siis on see lihtsalt lollakas vabandus!
Veel lihtsalt shoppasin laupäev. Kunstipoeski.  

Aajaa, võtsin vastu uue väljakutse. Suudan üllatada nii end kui teisi. Hakkan illustreerima üht väikest kollilugu. Me loodame loo autoriga, et lugu näeb ilmavalgust uue aasta esimesel veerandil. Rohkem ei räägi praegu - kõik omal õigel ajal. Igatahes mulle tundub väga huvitav töö. Teist võimalust polegi, kui ära teha. 

Nädalavahetusesse ja tänasessegi mahtus veel palju pisiasju. 
Olen pisut vässa, aga see on pagana hea väsimust.  

Kommentaare ei ole: