teisipäev, oktoober 24, 2023

Lihtsalt nii ilus ja...

... taas meenutati mulle Karelit... Või siis Karel tegi ühe väikese tembu - meenutas end . Ta teeb seda siis, kui mul on olnud kuradi keeruline hetk...See on luuletus, mida eile mulle ette loeti ja siis lõpuks öeldi, et luuletus meenutas mind ja Karelit... Võpatasin... Ma polnud Karelile mõnda aega mõelnud nii, kuigi temast joonistus on seinal... Jällegi tõden, et ükskõik kus ta nüüd on, ta valvab mind ning suudab end ilmutada...  See on vahetevahel uskumatu...


 Kui ma lähen

Kui ma lähen,

siis ära õpi elama ilma minuta,

lihtsalt õpi elama mu armastusega

teistmoodi.

Ja kui sa tahad mind näha,

sule silmad,

või vaata oma varju,

kui päike paistab.

Ma olen seal.

Istu koos minuga vaikuses ja sa näed,

et ma polegi ära läinud.

Ei ole lahkumist,kui kaks hinge on kokku sulanud.

Kui ma lähen,

siis ära õpi elama ilma minuta,

lihtsalt õpi otsima mind hetkedest.

Ma olen seal.

Donna Ashworth

Kogust ‘LOSS’ (Kaotus)

Kommentaare ei ole: