pühapäev, oktoober 29, 2023

Täna võin öelda EEEE

 

Mul on au ja tohutu suur rõõm teha 7. detsembri õhtul koosloomist superlaulutähtedega Elisa Kolki ja Germán Gholamiga

Ausalt öeldes, selle reklaamini on olnud huvitav ja pisut uskumatu kulgemini minu jaoks. Üks kõige pisimgi asi viis kuidagi sujuvalt teise asjani. Või hetkedest hetkedeni. Aasta alguses juba mõtlesin, kas tuleb 85 näitust sel aastal või ei... Vahepeal ei olnudki seda võimalust... Ja siis unistasin veel EEEE-st, sest olime või oleme juba Tartumaa Loometalgute saadik suure töö ära teinud - minu meelest - ja mõned korrad vestlusõhtud korraldanud. Kahju oli sellele ideele käega visata... 
Aga ega ma pidevalt ei mõelnud ka neile... Tagasi teed ei olegi.
Olen selle eest lõpmatult tänulik ja õnnelik. 

See siin ei tulnud päris reklaami moodi, kuid tunded tahtsid välja tulla... Kuid pikk tee on veel ja alles 7. detsembril ausalt öelda, mis emotsioonid on. 
 Mina ootan seda talveõhtut õhinal 💖😉
Hakake teiegi ootama õhtut heade lauludega ning juttudega . Loome koos unustamatu õhtu 💖🙂😉Kommentaare ei ole: