neljapäev, juuni 20, 2024

Homme uus naeratus


 Olen poolteist kuud käinud hambaproteese tegemas. Nigul ja Orn hambakliinikus  
Väga hea teenindus. Sõbralik. Hooliv. 
Valisin küll väikese trepist käimise, kuid ma ei kahetse taasord. Maja ees on täitsa olemas hea kaldtee, maja sees pole. Nad isegi lubasid rääkida majahalduriga trepitõstukist. Neil pole vist ennem olnud ratastoolis patsiendi. 
Veel juhtisin tähelepanu, et uues ilusas wc-s on peegel kõrgel - ma ei näe end. Ja kohe pandigi peegel madalamale. 
Veel oleme saanud telefonisti omad jutud ilusti aetud. 
Arvan , et   olen omamoodi silmi avardav patsient. Ikka hea naeratustega ja kavalalt, rõõmsalt. 

Proteeside tegemisega läks mul kauem. Nad ei hakanud kuidagi kokku sobituma, sest alalõug ei kuulanud sõna, liikus kuidas ise tahtis. Pidime tegema mitu proovi jne. Kõige hullemad olidki proovid, mis ajasid oksele ja  pisarad  purskusid silmist. Naersin, et naeratus paneb nutma. Mina  oleks alla andnud, Dr Kivimurd keelas alla andmise ja on olnud tõesti kannatlik minuga. Mõtles ka uusi lahendusi...

Minu teha nüüd, kas harjun üldse uue naeratusega... ja rääkimisega... laulmisega...
Harjun.  
Valikus üksainus valik .😊😉

Kommentaare ei ole: