pühapäev, juuni 09, 2024

Selline nädalavahetus...

 Nädalavahetus hakkab taas otsa saama... 

Päris tore kodune nädalavahetus olnud. Ehk sellepoolest pisut teistsugusem, et Anne proovis isikliku abistaja tööd. Mina igatahes loodan, et koostöö võib tulla hea. Ja ta on 119-st isiklikust abistajast esimene, mina tean vähemasti nii, kes on ka kirjutanud kaks raamatut: "Juku", see merisea lugu ja  "Toredad lastelood". Nende autor Anne Parker.

Mul oma raamat lastele pooleli...

Lihtsalt igasugused asjad tulevad vahele. Kui asju polegi, siis ei ole kirjutamisloovust.. Ühesõnaga vabandused aina mul... Tean seda.  

Aga küll ma varsti üllatan uute loomistulemustega. 

Tore just polnud see, et kanalatsioonijupp või toru hakkas jamama... Eks homme selgub, mis saab... Seni ei tee purskkaevu...  Argised mured, mis on mul ka. Aeg - ajalt. 

Ja  mind üllatati. Mina mõtlen iseenda üllatamiste peale. Kas ma võtan kõik üllatused suve jooksul vastu, ei tea veel... 


2 kommentaari:

Anne mõtted ütles ...

Rõõm lugeda, et oled minust kirjutanud!

tiia ütles ...

🙂