neljapäev, juuni 13, 2024

Miljon asja ühes päevas

 

 Oli väga äge ja natuke seinast-seina päev. Aga kui mõnus päev! Kõike sai natuke ja pisut rohkem. 

Sai jälle hambaarstil käidud. Ja ikka veel ma ei ole sellest kirjutanud, aga ma teen seda varsti. Aga mul on väga tore ja sõbralik hambakliinik - Nigul ja Orn.   

Siis ma lipsasin jälle oma lemmikpoest läbi, Kodu ja Kontor. Tööl oli jälle sattunud minu lemmikmüüja, kes on juba aastaid lihtsalt nii tore, lahe ja sõbralik! Ja kes teab mind nimepidi! Kõik müüjad võiksid sellised olla, siis oleks poes käimine lust ja lillepidu! 😃 

Siis käisin Võnnus Riina juures külas. Ma ei olnud aastaid Riinat näinud, ega ammugi tal külas käinud. Tore oli meenutada, mida kõike me oleme koos teinud. Ega ma kõike ise ei mäletagi, mis hullusi ma olen teinud...

Seejärel läksin tädi Taimale ja onu Valdekole külla. Lõpuks tuli välja, et me ei olnud 4 aastat juba näinud... Lihtsalt nii on. Ja ometi oli tunne, et me nägime üksteist justkui eile. Vahepealne aeg on lihtsalt olemata. Oli ikka hea tunne, kui keegi ootab siiralt ja armastavalt. Ja teeb isegi lõunaks minu lemmiksööki! Kartuliputru. Mida on veel õnneks vaja! Või rõõmuks! 

Ja veel ma mõtlesin oma tööasjadele ja pangakaartidele, mis ei jõua mitte kunagi minu postkasti! See on juba müstika! Pank on väljastanud, kuid postkasti ei jõua. Hakka kas või Omnivast taga ajama! Ausalt öelda ma ei ole mitu kuud postkastist mitte midagi peale reklaamide ja valla lehe leidnud, ka mitte sünnipäevaks... See on väga kummaline nähtus, seda enam, et minu käest küsitakse, kas oled kätte saanud.

Aga homme on uus päev, uued tegemised, uued asjad ja ikka vanad jamad... 😄

Tänased juuksed olid Kristi tehtud. Lihtne ja ilus! Isegi poemüüja pani tähele, et ma olen alati kena ja värviline ja mulle meeldivad ilusad asjad... 💖

Aga nii ongiKommentaare ei ole: