pühapäev, juuni 23, 2024

Jaaniööst...

 

Eile arvasin, et Laulupidu on ka jaanipeo eest... Kuid salamisi lootsin ja soovisin, et ehk õnnestub siiski tiir teha kuskil lõke ümber... Läksime ju Hannaga Laulupeole. Tihti, kui Hannaga minna, siis ei tea, kus me lõpetame...

Laulupidu sai läbi. Hanna küsis, mis nüüd... Tasa ütlesin, kui sul  aega ja põnnid lubavad, siis võiks väike tiir teha kuskil jaanitulele... Hanna helistas koju. Sealt lubati. Siis otsisime, kus peod...  Üksainus jaanituli oligi lähedal.

Vasulas.

Jõudasime 40 minti enne peo lõppu.  Need minutid olid mulle rohkem, kui oleks olnud öö otsa peo panek. Seda ma ei soovinudki... Ei viitsigi... 

Nägime sõpru.

Lõke oli. Oli suht ära põlenud juba, kuid mulle piisas. 
Kaunis loodus. Hea ilm.


Laulis Justament ja Toomas Lunge.
Siis meenus mulle, et küsisin Toomaselt noote, aga ta pole vastanud... Ja siis, kui ta laulmise lõpetas, ajasin teda sõna otsesest mõttes taga. Mul oili lõbus. Tahan üht tema laulu laulda.  Noodid puuduvad... On vaid ühes laulikus.. Ega Toomas ei saanud alguses aru, mida tahan... Lõpuks lubas noodid otsida ja mulle saada. 
Hanna sai hästi hakkama jooksmisega:; ühe käega juhtiss mu ratastooli, teisega hoidis mu joogitopsi. Naersime mõlemad.  
Täna olen tõesti üksi.

On olnud loov päev.

Kommentaare ei ole: