Neljapäev, juuli 30, 2015

Kodutibumäng!
 Kui mujal pole korda, siis  olgu vähemasti kodus  kord. :)

Õhtupoolikul mängisin tõelist kodutibu. Ma vist ei saa kunagi  enda kohta öelda "kodukana", sest mitmed sõbrad hüüavad siiani mind "Tiiatibu", kanaks ei saavat ma iial... :)

Sai kaks masinat  pesu pesta. Ilm lubas pesu õue kuivama panna. Õue lõhn puhtal pesul on parim  maailmas!


Sai natuke rohkem  süüa teha. Iga päev ma ei viitsi seda... Kuigi mulle meeldib kokada.
Kööginurkki sai laiemaks :P Nüüd võib isegi panniga tantsida seal!
Kapi tagant leidsin kaotsi läinud lusikad  - kahvlid.  Vahetevahel  on hea kappe  liigutada,  tulevad välja kadunud asjad. Niisama esik, mille sai korda mõni päev tagasi. Ei ole näha, et remont ikka pooleli...
Aga nüüd - magamisnurka ehitasime Hanna - Liisaga uue peeglilaua :) Ei millegist,  uut materjali pole  -  kõik vanad asjad.... Aga tulemus väga ideaalne ja geniaalne! Kaks peeglid sai tolmuhunnikust välja otsitud, vana laud , mille tahtsin pikemalt aega välja visata, sai voodi -  seina vahele topitud,  peeglide alla.

Ahjaa, mu armas roheline Armukene elab truult ikka veel mu voodis.  Iga öö kaisus :)
Mul tuli just meelde kunagine kommentaar ühe taolise foto peale, et nii vana inimene ja teeb selliseid lollusi...  Kus on kirjas, et vana inimene ei või  vallatusi ja lollusi teha?!  

Olen täna väga rahul päevaga :)
Olen kuidagi väga välja puhanud.

Aitäh   Hanna - Liis, et olid osavad käed mulle!
Toimetasime nalja ja naeruga.

Mõtlen juba aastaid, et kodu jaokski vajan siiski naiselikke abikäsi, sest mulle meeldib vahetevahel meeletult kodu sättida uutmoodi. Teha suurkoritust.  Rahulikult. Rõõmsameelselt.
KUID
minust ei saa iial päris kodukana, kes päevast - päeva  nühib ja küürib. Ei. Mu hing ihaldab  ka mujal väljas möllata. Seda ju kõik ka teavad! Nii hea on koju tulla, kui  kodu hubane ja särav! Olgu kodu siis kus iganes ja kui väike tahes.....   

Kommentaare ei ole: