Kolmapäev, juuli 29, 2015

Nagu kiuste, kuid hea võidab

 Reedel sai juuksur Küllit ilusalongis "Wergaano". Ma leegitsen  taas. Pisut teist tooni kui kevadel. Puna - lilla - oranž.Külli tegi sellise songsi seekord.   Tagant.
Muide, mulle oli super hea uudis, et võin taas hakata juukseid kasvatama. Ei olnudki vaja lõikada üle pika aja. Mu juukseid lõhub vesi, ja ka närvipinge. Punupatsid, mis kõvasti tehtud mitmeks päevaks,  pole pidevalt juustele head.
Aga nii lühikeste juustega  nagu praegu ma ei harju...Olin endaga rahul - kingisin iseendale lilli. Vahel ju võib end hellitada :)
"Pagaripoistes".  Vaarikakook  - lemmik kook mul.


 Mina ja isiklik abistaja Hanna - Liis kahes variandis - prillideta ja prillidega.
Oleme ju ühtemoodi :DLaupäeval käisin sõbranna Karinil  külas.
 Üldse olen viimasel ajal kohanud inimesi, keda pole mõnda aega näinud. See nii vahva, kui joosta tuttava taga, et kuhu sa õige minu eest nüüd jooksed.... :)

Sedasi kelmikalt võin naeratada ka kellegile,  kes mind väärib. Mul ei ole varandust.  Nagu viimasel kombeks  on, et otsitakse auto või majaga naist... Sellised tutvumiskuulutused ajavad mind laginal naerma.  
Seega,  
mu väärtuslik varandus olen mina ise kellelegi.  
Seda otsustasin salamisi peegli ees.
Mu nael on laes.  :)

Tegelikult pole olnud mu elu särav. Reedest täna õhtupoolikuni ei  olnud internetti.  Sõltumatult  minust.... See pole küll maailm lõpp, kuid mulle on net ikka  suhtlus - abivahend. Mul polnud isegi raadiot. 
Minul on ammu tunne, et miski kurjale ei meeldi, et mul hästi läheb. Et olen pisut õnnelikum. Siis saadabki igasugusi takistusi, mis peaksid mult viimase jõuraasu ning kui see ei õnnestu, läheb ta veel rohkem  vihale... Usun aga, et   hea ja armastust võidab.!
Ma  ei lange masenka!
Suutsin nendel päevadel suhteliselt palju toimetada. Ka ära teha asju, mida poolaastat soovisin teha. Maalisin samuti, õnnetu ninakene hakkab ninakese moodi olema.   

Aga kõik on siiski hästi.
Olen raskustega harjunud. Neis saab palju head ja  asjalikku õppida.

Kommentaare ei ole: