esmaspäev, juuli 20, 2015

Puhkusest Arvamufestivalini...

 Tänasest augusti  lõpuni nlubasin endale puhkust. Ei, mitte sõna otseses tähenduses. Vaid ma luban rohkem IAT tunde, et teha, neid asju,  mida soovin ja toimetada, nende toimetusi, mida olen ammu plaaninud ning elada mõnusalt igapäevast suveelu.
Loodan siiralt, et pooleteist kuu jooksul ei tule mul mõelda, kui palju või vähe abitunde võin  omale lubada ning  sedagi, kust leida taas super hea uus  isiklik abistaja...
Muidugi IAT jaoks läheb mul oma raha rohkem selle pooleteist kuu jooksul,  kuid eks   sügisel - talvel saan vähemate abitundidega hakkama. Olen sellega arvestanud. Aastas võib mõni  nädalgi olla, kus ma saan teha absoluutselt kõike, mida soovin. (Nt rohkem öid  öösärgiga magada! On ju lihtne igaõhtune soov panna öösärk selga ning hommikul jälle seljast võtta... See on minule luksus! Asi selles, et ma ei saa ise riideid  vahetada, seega  magan  sageli mugavate päevariietega, sest tihti ei ole mul hommikuti / mõnikord päev kaks abikäsi ja ma  ei viitsi ka päevad läbi olla öösärgis...)

Hanna - Liis, kel  oli täna esimene tööpäev, ütles ise: "Kasuta mind nii  palju,  kui palju soovid . Ära unusta ise oma puhkust!"
Täna sujus juba meil koostöö väga hästi. :)

Kindlasti selline puhkus, kui saan olla 110 % mina ise,  on suurim energialaks mulle ka töö jaoks. Maalimiseks. Ja kõikeks muuks, mida võib siiski nimetada töö tegemiseks.
14. augustil algab Paides Arvamusfestival, seal räägin minagi arvamusi.  Uskumatu, kuskil poolaastat ja aastat tagasi mõtlesin vaid, et peaks ka  minema. Kirjutasin aga soovmõte paberile soovide ritta. Siis unustasin TM Loovust  festivalile registeerida... Ja nüüd mõni päev tagasi palus  Jelena  EPNÜ-st mind esinema... Mõtlemisaega vastamiseks ja oma teema väljamõtlemiseks oli kõige rohkem 5 minutit... Esimese hooga tahtsin öelda, et kohale tulen, kuid ei esine - kuid see poleks olnud minu moodi. Otse loomulikult lähen. Suutsin paari minutiga sõnastada oma teema, milles jagan oma arvamusi.         

 http://www.arvamusfestival.ee
 Tulge Arvamusfestivalile!

Soovid paberil aga täituvad tõesti väga kummaliselt vahetevahel ;)

Kommentaare ei ole: