teisipäev, august 25, 2015

Raudnaelast suudluseni

Tänane ootuste ja lootustega pisut kehvalt alanud päev lõppes siiski hästi. Ainult   autol purunes rehv  kaks korda...  Sellega seoses oli  mõlemal - nii minul kui Hanna - Liisal  mõru tuju...

Õhtul siiski kõik laabus. Mul jäi  vaid üksainus kohtumine  ära.  Õigemini kohtumine ära ei jää, aind      lükkasime edasi.

Õhtul   jõudsime Diana sünnale. Õlleministeeriumis jõin   mina kohvi. Mul puudub igasugune õlle  neel või soolikas... :) Pildil püsisin vaid  mina paigal. Sest ma  nägin, kui Hanna -Liis klõpsu tegi.   
 Mina otsustasin, et   hakkan  kodus kasutama mõnda GNLD looduslikku puhastusvahendit. Kuigi mulle ei sobi äri ehk   võrkturundust,  mulle lihtsalt ei sobi müümine ega pähe määrimine, sain siiski omal ajal väga head kogemused, et puhastustooted on super  head. Muide, kodukeemiariiulid poodides panevad mul pea valutama. Tõsiselt. Juba  lõhnad.... Aga  nagu ikka asjaga,  peab saama ka ühe või  teise puhastusvahenditega oma kogemuse, et otsustada, mis hea ja  mis mitte nii hea. 

Aga tänased pärlid minu jaoks. 
Esiteks, olen jah raudnael. Raudnael, mis on kõrgel laes, kuid mis loodab, et ta ei roosteta ega kukku alla.  Teisiti ei oleks mina ise. Seda öeldi mitmes vestluses. Nagu tuletati meelde  positiivselt, milline olen.....
Teiseks, kirjutamine  on nagu suudlemine - ühe suvelavastuse reklaamist kuulsin. Sooviks lavastust näha, kuid vist ei ole aega... Viis korda mängitaksegi... Kuid võrdlus on ülihea. Mõtleks, mina kirjutan suht  palju, seega suudlen palju või siis ka mitte .... :D :D :D      Kui siit  edasi veel mõelda, siis jah... Praegu ei viitsi. Kuid kunagi ikka. Lavastust nägematagi võin ja saan edasi mõelda,  kas on mõni hea asi, mida ei saaks teha kuidagi teisiti... Usun, et ei ole. Kõik võimalik...

Kommentaare ei ole: