kolmapäev, august 26, 2015

Rõõmus on mõnikord see...

...  mida  nimetame  nukruses ning  mida ei saagi seletada...  Täna valmistasin ilusad küpsise - vahukoore magustoidud ühe tähtsa inimese rõõmustamiseks, kuid kes  ei suuda leppida ikka veel, et mina olen suur ja olen tulnud oma eluga väga hästi toime... Minu rõõmu valmistamist  ta  arvatavasti  ei aimagi...   Mina usun, et mu siirad ja head mõtted kanduvad   temani.
Oma lähedaste sünnipäevi tähistan aastaid ma omaette ja / või sõpradega.  Lootes, et  mu head soovid, mitte ainult mobiilitsi, kanduvad nendeni, kes neist ka siis hoolib, kui nad ise seda ei usu või ei soovigi... Vahel mõtlen ja nii see ongi tegelikult, et mu sõbrad on mulle lähedasemad, kui lähedased... See on rõõm. Õnn. See on kurb. Valus.

 Külmkapis.
Käime piilumas   :)


 Täna mõtlen hästi palju emale...
Usume Siimuga, et on super hea amps 

Pildid tegi Hanna  - Liis. Ta abistas mind ka ampsude valmimisel.

Kommentaare ei ole: