neljapäev, jaanuar 07, 2016

"Südamega näha" Hiiumaal!

14.  jaanuaril  hommikupoolikul   panen  üles  näituse nimega "Südamega näha" Kultuurikeskuses Kärdlas.  
Loodan, et väike avamine  on  samal päeval  samas kohas kell 16.00.  Igatahes mina olen  seal kuskil olemas  :) 

Miks avamisest pisut ebamäärane reklaam on,  on  sellepärast,  et mul  endalgi pole veel üht - teist päris selge. Sest,  et hr Ott  on öelnud, et teevad kõik täpselt nii nagu mina kui kunstnik soovib, kuid puudub tagasiside näiteks kellaaegadele, kas nad neile sobivad... Niiviisi on mul päeva planeerida ja soovida suhteliselt mõistatuslik. Oleme hr Otiga ka telefonisti suhelnud ja suht edukalt. Kuid ta ongi vist hästi  napi sõnaline :)
Vaatasin praegu Hiiumaa lehele. Mina küll ei leidnud Kärdla Kultuurikeskusess ühtegi konkreetset üritust. Huvitav, kuidas leitakse üritused üles! Võib - olla olen praegu veidi noriv, kuid reklaami  vaja ju...  Alati on olnud reklaam üks esmane asi, mida on  näituste korraldamise koostöös minult küsitud juba enne toimumist.  Seekord siis natuke teistmoodi, reklaamita..... Kuigi aega veel on....


Kui miski muutub , annan kindlasti teada.
Jälgige reklaami!

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Edaspidi võid lihtsalt Hiiu Lehe toimetusele teha vihje, nemad siis kajastavad ;)
http://www.hiiuleht.ee/toimetus/

tiia ütles ...

Hästi, aitäh.