reede, jaanuar 29, 2016

Absurd kuubis jätkub

Niisiis, käisin hommikul Sotsiaalkindlustusameti ukse taga. Ukse peal oli umbes järgmine silt: Vabandame, 29.jaanuaril oleme koolitusel. Palume jätta oma teade postkasti või võtta meiega ühendust e-teeninduse kaudu. Nii palju siis asjaajamisest - kusjuures, ma ei saa aru, miks olid KÕIK töötajad ühekorraga koolitusel ? 1-2 töötajat oleks ikkagi võinud kohal olla - või ehk oleks koolituse kellaaeg ikkagi saanud hilisem olla, täna on neil isegi lühike tööpäev. Vaatasin just eile netist, et reedel kella 13.00-ni.

Ja veel - käisin seal esimest korda autoga, ja teate, millise tähelepaneku tegin ? SKA juures on ÜKSAINUKE invakoht. Minu jaoks on natuke raske uskuda, et seal nii vähe puudega inimesi käib... Või käivad tõesti nende asemel ainult hooldajad ?

Ühesõnaga, meil Eesti Vabariigis on kõik võimalik... Aga kuna olen praegu tõesti päris pahane, siis kavatsen kirjutada tänastest "üleelamistest" ka mujale, kui blogisse. Ja mitte ainult tänastest, kusjuures. Ja teerulli alla jääda ma ei kavatse. (Küllap mäletate ülemöödunud sügise "teerullikampaaniat"). Kardetavasti on mitmed töövõimereformiga seoses üleskerkinud probleemid hoopis süvenenud... See on minu arvamus ja punkt.

Kommentaare ei ole: