teisipäev, jaanuar 05, 2016

Üllatavalt hea aasta algus

Täna sain juba ühe abistaja kandidaatiga kokku. Ei mäletagi, et kellegiga oleksin peale telefoni kõnet nii kiiresti kohtunud :)
Loodan, et see nädal kohtuda ka teise kandidaatiga, kes reageeris ka pea kohe, kui töökuulutuse üles panin.

Tänane kandidaat meeldis juba sellepärast, et mu   häälduspuue oli  kohe hästi väike probleem st  sai minust aru.  Väga hea näitaja :)

Nojah, kui kõik parimatest   parimad veebruarist tööle  jääks - oleks super elu mul! Mõeldes  aastasoovidele... ja täituvale kalendrile...

Usun, et IAT rahalised küsimused lahenevad väga positiivselt. Hetkel  olen veidi ärevil, kuid  mitte paanikas . Lihtsalt vaja paari olulist lepingut näha ja allkirjastada. Ei ole veel näinud. Momendil pole ka teada, millal näen... Teada on, et nägemine peab juhtuma lähiajal. Iga aasta  on IAT jätkusuutlikus lahenenud positiivselt ja üliedukalt, ja ma ei näe põhjust, miks nüüd ei peaks see sedasi olema.... Küsimus pole üksnes teenusest, vaid ka minu elust :) Mul ei ole aega  ju öelda enne  parimat,  et  mulle aitab elamisest :) See tõesti naljaga öeldud. Tõsise asjaga aga ei naljatada -  tean. Vahel siiski võib.
Usun, et alanud  aasta on parim aasta. Vähemalt nii hea nagu on paar viimast aastat. 

Kommentaare ei ole: