pühapäev, jaanuar 17, 2016

Hurraa - 10!

 
Alpikann, mis kingiti näitusel "Südamega näha"

 Täna saab mu blogi 10 aastaseks.
Täiesti arvestatav tähtpäev...

Täna loodan ja usun, et jätkan  blogimist veel vähemasti mitmeid häid  aastaid. Seni, kuni on lugejaid ja on millest  kirjutada.  Kõikest ei  ole aastate jooksul  avalikult   kirjutanud, küll vihjedena.  Need sõbrad ja sõbrannad, kes mind  hästi tunnevad, saavad juba paarist sõnast aru, mida    parajasti mõtlen või mis tuju mul on....   

Olen tänu blogile kohtunud hästi toredade inimestega!
Oli aeg, kui Leelo - Maarja hakkas  lugema  mind Hiinamaal ning siis kohtusime siin,  mu kodus. See on  nagu eredaim ja uskumatum mälestus, mis praegu meenus blogimisajast...   

Mitmed endised tuttavad on tänu blogi leidmisele tagasi tulnud mu  ellu.

Võib - olla olen julgemaks kirjutajaks saanud.
Kirjutamine on nagu tõesti suudlemine (laenatud väljend). Neid mõlemaid tuleb teha minu meelest mõnuga ja mahlaselt, siiralt ja armastusega jäädes iseendaks. :) Siis saab vastus samasugune hea ja mõnus olema. Kirjutaja ja lugeja saavad rahulduse. :) ;)

See olen ju mina. Kui hakkan miskit tegema, siis teen seda lõpmatult kaua suure kirega. Võtan pähe, ja kui alguses ongi soovid ja unistused väikesed, siis aja möödudes muutuvad suuremaks... Blogimist alustasin seepärast, et mu raamat oleks netistki loetav.... Ja tegelikult Mari - Leen pani mu blogimisele alguse, rääkis mulle päris  kaua, kuidas hea asju blogida ja blogis hoida jne.

Täna arvan, et olen tänu blogile natuke rohkem  olemas kui blogita. See on päris hea tunne. Sest muidu vahel on mul tunne, et olen nagu kaugel maailmast, kui keegi külas ei käi ning üksindust on tappev... Blogi lugemisel  on keegi ikka mõtetes minuga. Näen seda lugejate arvust. Arvan sedagi, et blogi loetakse ka siis, kui suhtlemine vähenenud või katkenud...

Aitäh, mu lugejad!

Küsiimus nüüd laiale ringile. Mul soov korraldada kevade poole blogi   üritus, mis võiks  siduda miski teemaga, mis mulle südame lähedane. Näiteks  IAT või ka maalimine...   Mis mu blogi lugejad arvavad?  Kui kellelegi teeb rõõmu sel üritusel minuga kohtuda, siis palun anna mullegi teada. Siis tean, mida ja kuidas edasi  teen... :)

Kommentaare ei ole: