laupäev, aprill 14, 2018

Abilane :)

See on täiesti uus sõna - abilane! Nele eile õhtul ütles aidates mind mängledes. Veel peab abilane kindlasti kniksu tegema, kui midagi teeb ja toob.
Abilane on mingi segu isiklikust abistajast ja teenijannast.
Minu meelest kõlav sõna. 😊

Mul oli ju suht närbunud meeleolu. Tegelikult sellele on hea rohi olemas. Hoia või õigemine ole lapsega. Lase lapse siirusel end  kaasatõmmada - ning hakkadki üks moment  jälle tärkamist nägema.
Nii lihtne masenkast välja tulemine ongi!!!

Eilse päevaga tärkasid uuesti vanad unistused ja soovid. Päris suured. Abilasi 😉😉 on sedapuhku vast rohkem kui olnud aegadel. Prooviks. Äkki õnnestubki nagu öeldi vene multikas "Harjutus sabale". Mitu asja ühekorraga praktiliselt. Vähemasti üks - kaks väiksemad asja peaksid ikka õnnestuma. Asi oleks seegi ju. Suurema asjaga oleks rohkem peamurdmist jälle, kuid... Kes ei proovi, see šampust ei joo! Mitte , et šampus iseennesest mind eriti ahvatleks, kuid siiski kõik muu on väga ahvatlev.
See sai alguse tegelikult fonolukust, mida ei ole. Veel. Sai alguse vihatundest minu sees... Huvitav, kas pole, et päris palju häid asju algavad justnimelt viimastest kannatamise raasudest!? Siis nad nagu hüppavad minu seest lagedale. Kuigi mõnda asja olen soovinud ja ka kõva selge häälega tõesti mõnda aega... Ikkagi on kuhugile takerdanud.

Vot, mis tegi abilasi rohi!!!
Olen jälle peaaegu omas mullis tagasi.

Ja veel.
On uhke tunne küll,kui kuulen järjekordelt, et tahetakse suurena hakata heaks kunstnikuks nagu mina :) See annab palju energiat ja lootust, et teen õiget asja... Ütles selle oma unistuse taas Nele, kes5 aastane, eile õhtul. Kuid tean, et päris mitmed lapsed unistavad sellest... Kunagised värvide superstarid!!! Võitjad on kõik

Kommentaare ei ole: