laupäev, aprill 21, 2018

Ära peita kappi positiivsust

Sedasi öeldi ühe uue tuttava poolt. Eile. Minu meelest hästi positiivse hoiakuga ütlemine.

Huvitav on see, et isikliku abistajale on tööpakkumised mitmes kohas, ning vastukaja praktiliselt puudub. On olnud küll paar vestlus, kuid mitte tööle küsimises ega ka isegi töö otsimises. Üks tüdruk on mind jälginud paar aastat ja tahab vist kunagi abistaja tööd kogeda. Aga mitte praegu. Küllap pole veel tema aeg.
Uus tuttav ütles seda ka, millele olen isegi mõelnud, et paanika ei aita - võib hoopis teisiti mõjuda. Head inimesed peavad sind leidma, mitte sina neid otsima - nii öeldi mulle. Võib - olla siin tõeraas.
Leidmine peab ka olema vastastikune.
Aga see meeldetuletus rahustas mind kuidagi hästi.
Usun, et nüüd millalgi saabub positiivne üllatusmoment - ja mul taas mõni väga hea isiklik abistaja.
Paanikaks on veel ju tõesti vara.
Mul on enam - vähem olukord kontrolli all.  Missest, et igale poole ei saagi minna. Isegi siis, kui mul oleks kümme abistajat ning ühel päeval on kolm kohta, kuhu minna, ei saaks ma kolme kohta üheaegselt minna. SEST ET mind on üksainus 😋

Niisiis,
hea isiklik abistaja leia mind üles!

Selliseid vaikuse etappe, kus ei ole nagu ühtki inimest, kes sooviks kohe ja praegu head põnevat tööd, on olnud   tegelikult mul oi kui palju.

Ja ma ei poe peitu. 
See on kindel. 

Swedbanka näituse avamisest soovitakse facebookis otse ülekanne teha.  Arvatavasti on kohal muu meedia. Kes kus - ma ei tea. Saab olema minu / meie jaoks üllatus... Saab olema umbes pooltundi möllu 25. hommikul. 

Mina ei ole üldse hommiku inimene... Loomulikult ärkan kui vaja. Vähemasti silmad teen lahti...
Kui päris aus olla, siis olen selle näituse tegemises natunatukene väsinud...  ja hästi suur pabin on sees... Üks asi on näitus ise, teised asjad isiklikud pisiasjad nagu näiteks jõuda õigeks ajaks päälinna, kas ikka abistaja on olemas; kuidas riietuda jne. Kõik see kuulub asja juurde. Tegelikult.
 

Kommentaare ei ole: