kolmapäev, aprill 25, 2018

Mitmekesisuse päeval...


Kuidas saab ühte päeva mahtuda nii palju head ja põnevust 😊
Mul oleks väga palju hetki täna, millest kirjutada, kuid kõikest ei jaksagi kirjutada. Siis peaks mul olema vist teist korda olema 25. aprill. Homme on aga juba 26. aprill ning minu elu läheb edasi ja tulevad uued hetked, millest tuleb kirjutada...

Näituse "Jalagadega maalitud maailma värvid" avamine oli suurepärane.  Tehti otseülekanne
https://www.facebook.com/SwedbankEestis/videos/2152090491474584/ .

Rõõm oli koos Mellaga ühist näitust avada 😊 See on me esimene näitus kahe peale.
Minu meelest lõpptulemus on suurepärane näitusel.
Mul oli küll mõni moment tunne, et asi ei õnnestugi... Me mõlemad oleme isemoodi pähklid ning tegelikult teame, mis ise soovime ja ei anna seepärast teineteisele järele - aga see loovuse köögi pool.  Minu meelest on mitmesugused oma  minaga loojad vajalikud. Nad rikastavad   kunsti maailma... Aga nüüd on mul topelt hea meel, et õnnestus tegelikult erinevat kunstniku kokku sulatada. Võib - olla ühine on jalatöö ainult ja värvirõõm ja looja hing...

Näituse avas Swedbanka  personalijuht Ülle.

Suured tänud Swedbanka poolse näituse korraldajale Terjele. Ta oli/on väga mõistev ja  abivalmis.Terje saatis rongilegi, tuues Balti jaama me kotid ja lilleburketi.

Ma käisin mõned tunnid Tallinna peal. 
Aitäh isiklik abistajale Viivele, kes eile ja täna oli hästi minu kõrval. Ja eilsele autojuht ja muidu naljatilga Silverile ka  aitäh.

Täna sõitsin rongiga. Üle mitme aja.
Homme ehk miskit pikemalt. Praegu olen heasti väsinud...

Me näituse avas

Kommentaare ei ole: