kolmapäev, aprill 18, 2018

Ai, segadus - õnneks paberitel!!!

Helistati kolm korda Ülikooli kliinikumist. Plaanitud opi asjus...
Esimene kord paluti operatsioonile tulla järgmine nädal, kas tean seda... Jäin kokutama, et ma ei tea ja ma ei saa ka, sest olen Tallinnas... Siis öeldi teisel pool toru, et ta ikka ei tea, kas teie olete teie - isikukood vale,  teie nimi õige nagu.
Minu jaoks oli  arsti nimi ka uus. Suhtlesin poolteist kuud tagasi dr Peetsaluga.

Teine kord pooletunni pärast uuesti tagasi helistades pakuti ilusti uus aeg mais, mis mulle sobib. Öeldi õige arsti nimi. Küsisin igaks juhuks, kas isiklik abistaja ja teised saavad käia ja olla minu juures. Jah, isiklik abistaja on paberites kirjas. See oli ja on parim, mis kuulsin.

Kolmas kord helistati, et tulge ikka mais. Nad ei tea isegi, miks täna neil segadus on. Minu jaoks võõra nimega arst ei tea ka, miks minu nimi temal nimekirjas on... Helistajal - usun, sektetäril  - oli endal hääles ka naerumuie.

Aga mis siis, kui minu sapikivid opilaual ei ole õige patsiendi omad?! 😅😅😅

Kommentaare ei ole: