teisipäev, august 11, 2020

Ette ja taha vaade (eelinfo juba 2021 jaanuarikski)

 Pühapäeva hommikul kella  9 ajal istusin kivil Pedja jõe ääres ja mõtlesin, et olen üksi... Tegelikult ei olnud ju. Kuigi pärast pikutasin ka natukese aega. Vaatasin taeva. Mõtlesin, et kui hea on minna ja olla ja tulla ning mitte kellegile aru andma, miks mida teen ka kus olla... Need on need hetked, mida rohkem igatsen. Niisugused hetki on mul pagana  vähe. Alati mõtle samm ette, plaani, kes kus minuga on... 

Need pildid Mirjamilt, ainsad rallimisest. Kõik teised ilusad hetked jäid mällu... Aga nüüd eelteadeid ka. Neid sain mina isegi alles teada. 

20 . - 23. augustil, kui mõnel päeval ilma on, teen langevarjuhüpet. Kui ma sellele mõtlen, siis tundun iseendale ka ebanormaalsena. Olen alati mõelnud, et ei tee langevarjuhüpet  vähemasti nii pea kui mitte iial. Ja nüüd - tee siis veel nalja, et enne hüpe kui tatrapuder... Saabki teoks... Usun, et saab olema suur elamus. Kui soov, tulge kaasa elama ja šampust jooma, kui ellu jään. Siis peab veel hullemat välja mõtlema,  mida järgmisena teha... Isegi mu laps lubas ehk tulla vaatama, kuidas muti alla lendab ja keerab järjest rohkem ära 😂  Mõnele mõjus vananemine nii... Igatahes Rapla Kuusiku lennuväljal instruktorid ütlesid, et no  problem - seda enam, et mu jalad töötavad... Kolgi lennuväljal ei tuldud minuga vestlemagi.  

2021 aasta peaks algama näitusega Raplas.

Need kaks asja on juhuslikult kokku langenud Rapla.

5. . septembril tähistan minagi VDMFK asutaja Erich Stegmanni elutööd rahvusvahelise suu ja jalaga maalijate päev.  Kindlasti teen minagi teile miskit ägedat suhtlusvõrgustikke kaudu. Palun jälgige reklaami.

Septembri jääb veel huvitavat, mida ma pole varem teinud.

Sellest neljapäevast laupäevani olen Võrumaal loometalgudel.

Tihe huvitav ja asjalik graafik on mul praegu. Paar kuud tagasi ei suutnud ma isegi uskuda, et selline mölluaeg tuleb veel sel aastal. Ja mitte keegi ei saa seda minu eest ära teha. 

Vahele peab jääma veel raamatude müümised ja võib - olla ka esitlused, pakkimised...     Veel kirjutamised... Argimurede lahendamised, neidki jätkub üle pea.  Ja  rõõmustan ka, kui vahetevahel mõni probleem kaob eest...

Kommentaare ei ole: