teisipäev, august 11, 2020

Laupäeva õhtust esmaspäeva õhtuni rallimine

 Alustaasime Kaagverest - Sis leidsin end kuskilt Pedja jõest jalgupidi vees ja mulle tehti kastidest iste, enne seda istusin  saunalaval ja lõkke ääres Magatud telgis. - Paides - Raplas. Lennuväljal sai langevarjuhüpe aeg kokkulepitud. - Kohilas, Rootsiski - Varbola linnuses ronitud. - Märjamaa lähedal  metsatukas bussis ööbitud. - Haapsalus jõin hommikukohvi. Purjetamine jäi järgmisks korraks. - Rõudes - Kasari raudbetoonsillal otsast lõpuni edasi - tagasi jalutatude, üle 600 meetri. Õnneks mitte munakividesl. Mu ratastool mahtus napilt nö kõnniäärele. - Põltsamaa kaudu Kaagvere tagasi. 

Pärnus jäi käimata seekord...

Ega oligi spontaalne rallimisplaan. Mina ei teadnudki eriti, kuhu välja jõuame või mida teeme. Lihtsalt laupäeval tuli hull idee seiklema minna. Mul lubati natukene aega mõelda, kas mulle sobib... 

Ahvatlev ja mõnus tundus. 

Ma ei eksinud.

Oli mõnus puhkus ja seiklus tänu Antsule.

Kommentaare ei ole: