laupäev, august 08, 2020

Sai jälle olla veidi asjalik ja seiklev

 Täna sai mõned tunnid olla Tallinnas, õieti Nõmmel. On hea tunne, kui saab kellegile rõõmu teha vajalikkul hetkel. Ja samas ise rõõmustada teiste pisiasjade üle. Ja lõppkokkuvõtes ongi nured ja kurvastused allpool suurt rõõmu. Hea jääb ikka ülekaalu...  


Nagu plaanitud, siis sattusime koduteel Viikingite külla. 

Ma ei olnud seal käinud. Minna soovisin ammu aga...  Mulle tõesti väga meeldis seal. 

Kohtasin  lammast - no nimi ei tule meelde - kelle ümber oli lärm, et oli vist kuidagi häiriv ja ohtlik... Minu meelest on see lammas, keda nägin.

Leidsime ühise keelega. Silmavaade.


Olin Maarja, Gristelle ja Ingridiga. Meil ei olnud takistusi. Härrad tõttasid isegi appi nii Maarjale kui ka mulle. 
Veel kohtusin taas Kristiga . Mul Kristisid  mitu - mitu, kuid mul endal on selgepilt , kes on kes Kristi... 😊     Istusime Paju villas tunnikese. Tõesti oli tore. 

Eile käisin taas surnuaiaski. Tegin papa ja vanaema haua enam - vähem jälle korda. Mina üksi käingi... Ja ma ei teagi, kes veel peaks nii käima... Sugulased käivad küll omal haua poolel, kuid... Olgu siis pealegi. Ma ei saa midagi teha...   Ma jäin seekord väga rahule ja usun, et papa ja vanaema hingedki on rahul. ..


Kommentaare ei ole: