teisipäev, november 09, 2021

Kummalise pealkirjaga raamat jõuludeks kinkekotti!!!

 

Olen kirjutanud raamatu „Kohvi jalaga, palun...“ Usun, nüüd soovid hea kohvi retsepti, kuid saad hoopiski õnnelikuks olemise kangekaelse retsepti, kuhu võid alati erilist lisada enda poolt endale. Võib – olla oled mõelnud omaette, kuidas puudega naine ratastoolis saab üle puude kasvada, aga ei julge küsida. Mina tean seda oma elu elades ning jagan kirjutades – kas minu mõte on õige või vale, jäägu lugeja otsustada, kuid ÕNN ON OLLA ÕNNELIK.

Raamatut saab kinkekotti poetada küsida otse minult. Kirjutades facebooki messengeri või emailile tiia.jarvpold@gmail.com, telefon 5529317 (vastan sõnumitele alati, rääkides palun varuge natunatuke kannatust minu hääldamisest arusaamisega, kuid samas pole miskit hullu.)
Lisaks raamatule saate minu autogrammigi.
NB Raamatupoodides minu kohvi – raamatut ei leia
Selleks jõuluajaks veel jätkub raamatuid „Kohvi jalaga, palun...“ . Järgmisel aastal tuleb usutavasti uut ja põnevat kirja, kui mu varbad ja hing teevad ikka ägedat koostööd.
Jõuluajal kuni uue 2022 aasta 2. jaanuarini soodushind 10 EUR + postikulu. Tartu piires on võimalik ka otse koju toimetada.
Kindlasti on mõnus ja südamlik, maailma avardatav lugemine jõulukohvi kõrvale!
Palun jagage , jagajate vahel loosin välja ühe raamatu “Kohvi jalaga, palun...“ koos minuga õhtusöögi. Jagajad jätke, palun, kommentaar mulle, et leiaksin nime loosi panemise ülesse. Õnnelik võtja selgub 7. jaanuaril 2022

Raamat on ka inglise keeles.

Kommentaare ei ole: