laupäev, november 20, 2021

Sünnipäevane laupäev

Kass Pätul oli tõeline sünnapidu õhupallidega ja seebimullidega. Roosipoti sai. Uuris ja nuusutas roose, kuid ei näksanud.  

Muide, Kass Bongo ka oma sünna lilli ei söönud. Bongole meeldivad minu lilled, neid sööb alati. Täpselt nii on - omad lilled armsamad ka kassidelegi!!!

Facebookis on Pätu täna hästi palju like saanud. Panin sinnagi sünnipäevakassi. Pätu teeb suure näuuuu kõikidele, kes soovisid talle õnne ja tegid pai - kalli. Ja palub, ärge tehke eales üle liia talle pai, siis  võib kuhugile jätta hambajäljed ning mitte sellepärast, et on isekas ja kuri, vaid helluse limiit sai seks korraks otsa.   

Sünnipäevane laupäev oli veel natu töine ja argine. 

Aa, mul on lahe ja ilus kleitki kontserdi jaoks olemas... Kujutan ette juba, et selles kleidis tunnen lauldes imehästi superstarina... Kes soovib teada, missugune kleit , see peab kannatama kontserdini. Minul on taas väikene uus kogemus. Kunstnikuna ja lauljana saan esinemisriideid pisut erinevalt valida... See on nii vahva loov protsess. Aga olen õnnelik, et see kleit tuli ise mu juurde... Ma olin mõelnud juba mitu aega, et lavale laulmiseks tahaks erilist kleidi...

Kommentaare ei ole: