neljapäev, november 11, 2021

Nagu päriselt ka!!!

Täna olla või ongi maagiline kuupäev 11.11.2021
Universum läheb tasakesi uuele energiale nagu mõistan targemaid. See on väga hea energia - armastuse energia . See on nii armas, et seda tuleb lihtsalt uskuda. Uskudes seda, usud iseendki. Armastus tuleb iseendast. Ei kuskilt mujalt. 
Ma ei taha teiste sõnu korrata, mis täna siit - öeldud.
Aga tõesti minul on järjest rohkem hea tunne, et elan täpselt õigel ajal. Mõnes mõttes on praegune hetk füüsiliselt keeruliseim... Samas, mitme kordselt isegi on praegune hetk vaimselt kerge. Mitte kunagi varem, kui nüüd on mul hea ja rahulik rääkida valgusest ja armastusest, tänust ja sellest, et elu on palju suurem ja võimsam, kuid ka lihtsam, kui harjunud oleme elu nägema. 
Tean, et seda kõike on väga - väga palju raske mõista. Aga jäägu neile nende arvamused ja mõistmised. Ühes olen küllalt küllnud ja usun siir, et kõik inimesed tegelikult armastavad midagi või kedagi. Ka harjumusi armastatakse lõppkokkuvõttes. Hirmegi võib omamoodi negatiivselt armastama hakata... kuigi ei suudeta või taheta nii viltupidi mõelda... Vastasel juhul laseksime hirmudest lahti...
Ei, minul on hea olla armastus energias. Kui hästi mõtlen, siis olen selles olnud terve elu.💖


 Helistati, küsiti, kas autoremont...  
Vastasin üllatunud ei.
Ise mõtlesin, kui niikuinii tegelen paljude asjadega, asi siis hakata autodega tegelema. Mis sest automootoritest ei tea ma mõhkugi. See ei takista ju. 
Kuid jään ikka oma juurde, millest hea olen,

Kommentaare ei ole: