esmaspäev, märts 28, 2022

Isikliku abistaja, vajan Sind

 Soovin leida endale alates aprillikuust sõbralikku ning abivalmis isiklikku abistajat!

Mina pakun Sulle: # paindlikku tööaega # vaheldusrikast tööd # toredat seltskonda # töökogemust abistajana # head ja konkureerivat tunnitasu Mina soovin Sinult: # füüsilist vastupidavust (töö eeldab natukene füüsilist jõudu, kuid ei midagi kontimurdvat) # sõbralikku, mõistvat suhtumist # kohusetundlikkust (lubadustest kinnihoidmine tööaja kokkuleppimisel, et ma ei jääks hätta) Töösisu: Isikliku abistajana on Sinu tööks mind füüsiliselt aidata nendes toimingutes, millega mina ise füüsiliselt toime ei tule. Need toimingud ei ole midagi võõrast tavainimesele ning töö sisu on lihtne: mina ütlen täpselt, millega soovin Sinu abi, sest mingi osaga elust saan ka ise väga hästi hakkama.
Ma ei vaja kõrvalabi 24/7. Töösisuks on kindlasti ka minu ratastooli käsitlemine (liikumisel abistamine). Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, sest minagi elan täisväärtuslikku, aktiivset ning loomingulist elu. 🙂 Töö on ideaalne inimesele, kes otsib tööajast paindlikkust, sest tööaeg on alati minu ja abistaja kokkuleppeline küsimus. Väljaõpe minult ja vilumus tuleb kiirelt (kogemused eelmiste abistajatega on näidanud). Lepingu sõlmib Sinuga Kastre vald. Minust lähemalt: www.tiiajarvpold.ee Küsi julgelt lisa: # otse minuga kontakteerudes # E-mailitsi: tiia@lux.ee # Telefonil 5529317 (Palun varuda kannatust minu kõnest aru saamisega. Kui kõnega ei õnnestu meil mõistmist leida olen alati valmis ka sõnumiga suhtlema!) Kui leidsid selles töökuulutuses kutse endale siis rõõmsa kohtumiseni! Kui tead kedagi, kellele sobiks antud tööpakkumine siis jaga julgelt! Kaunist kevadet!

Kommentaare ei ole: