esmaspäev, märts 21, 2022

Vajan isikliku abistajat

  Soovin leida endale aprillist isikliku abistajat.

Isikliku abistajana abistad füüsiliselt mind nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina ise füüsiliselt toime ei tule. Kindlasti minu ratastooli käsitsemine. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, või oled minu hea vari! Ma ei vaja kõrvalabi 24/7.
Elan oma täisväärtuslikku elu aktiivse, energilise, loova ja rõõmsameelse naisena Sinu füüsiliste abiga.

Sobid Sina, kes soovid iseend rõõmsameelselt uute võimalustega proovida saades uusi kogemusi ja väljakutseid, Mina avastan ennast pidevalt.

Kui tundsid ennast ära, siis tule minu isiklikuks abistajaks ja naudime koos võimalusi, mis igas päevas lühema või pikema ajaga.

Väljaõpe minult ja vilumus tuleb kiirelt.

Tööaeg paindlik.

Tunnitasu hea ja konkureeriv

Kastre vallalt leping.Lisainfoks ning võta minuga ühendust fb messengeris või tiia@lux.ee või ka telefonil 5529317 (varuda kannatust minu kõnest aru saamisega, kuid midagi hullu ei ole või saada sõnum).

Rõõmsa kohtumiseni!

Kommentaare ei ole: