kolmapäev, märts 23, 2022

Näituse aeg loovalt ees

 

 Näitusekohtade otsimisega ja leidmisega on olnud mul pooleaastane paus.

Polnud absoluutselt  selleks energiat. Mõtlesin sagéli, et peaks end tagant sundima.   Ei suutnud... Miski oli justkui ees...

Nüüd nädala alguses saatsin mõnedesse kohtadesse näituse pakkumise. Sattusin  hoogu. Veidi.  Oh sa ime, vastukaja on tulnud vägagi jaatav ja positiivne. Siiani on kõik kohad, kuhu saatsin pakkumise, huvitatud näitusest ja minuga kohtumisest. Ja veel ka minust kui kirjutajast. Minu raamatustki. 

Septembris olen usutavasti kindlasti Palal. See kokkulepitud.  ´

Teistega pole aegu saanud veel kokkulepita, kuid eks ajadki tulevad  varsti mu kalendrisse. Üks - kaks kohta pole veel vastanud. Jõuavad. Loodan .

Vastseliina rahvamajas on näitus veel üleval aprilli lõpuni. 

Mul on uutele näitustele riputada kolme aasta uuemaid maale. See on juba mulle põnev ja lahe, kuidas kujundada ja nii edasi. 

Kommentaare ei ole: