esmaspäev, märts 07, 2022

Minugi elugi ...

 ... vajab jälle muutus. Sest elu hetkel sakkides tahab justkui mulle miskit olulist öelda. Ja mina tean, et esimene, kes mulle appi peaks tulema, olen mina ise. Siis saavad ka teised toetama tulla. See on reegel paljudele, mida on tegelikult jube raske mõista.

Aprillist vajan kindlasti uut isikliku abistaja või isegi mitut. Oleneb paljudest asjaoludest. Küllap leian. See ei ole tõesti veel töökuulutus. Teen töökuulutuse lähipäevil, kui tunnen, et nüüd õige hetke. Olen alati selle hetke ära tundnud.  Küllapo tunnen nüüdki, kui keskendun sellele. Ja olen heas. energias. Praegu minu energia lappab kuidagi, kuigi päris lappama pole lasknud minna. See tähendab, ei ole lubanud endal ise kaduma minna. Mul on omad nipid, kuidas iseend alles ja tasakaalus hoida.   

Varem või hiljem oleks jälle niikuinii isiklike abistajaid vahetama pidanud. Ja vahetamine vahetevahel, vahel lühema ja vahel pikema aja järel on mu elus normaalne. 
Isiklikke abistajate lahkumine ja tulemine on väike tavaline muutus.
Usun, et abistajatele on tavaline tulla ja olla ja minna oma teel edasi...

Loodan , et kevad ja suvi toob uusi tuuli, millest ma ei kirjutaks praegu, Ma ei tea isegi kust need tuuled puhuvad hakkavad ja kuidas, kuid siht on ees... Olen veidi käpuli kukkunud taas, võib olla ja kindlasti oli veebruari kuu liialt hea ja õnnest tulvil, unustasin, et kukkumise oht valitseb hetkest hetkesse. Mul olid needsamad tuultesoovid ammuilma kirjas ja silmis, südames, kuid.... unustasin taas, et hea õnne pärast tuleb vaeva näha ja omaenda elu elada...

Olen tähelepanud, et universum ei salli eriti unustamist, et enda nimel on vaja pingutada loovalt... Õnn ei kuku sülle lihtsalt niisama. Ja kukubki, siis see võib olla enese petmine... Hetkel saab küll kõike , absoluutselt kõike maailma probleemidele ajada... Mina olen tundnud hingevalu ka iseenda ja kallite murede pärast. Olen nutnudki...Ma ei saa valetada,  et see on tingitud just sõja tõttu... Siiski eks mul ole ka kõhe praegu... Kuid samas on  mul ju hästi, ei saa viriseda .Virin oleks patt. Omaenda eluga loodetavasti annan maailmale parima. Kuigi vahel tahaks astuda siit maalt maha... lennata lennata ja avastada uusi plaanete , kus ehk on rohkem headust, armastust... kus pole mahategemisi, valetamisi ega sõdasid...

Kommentaare ei ole: