neljapäev, märts 10, 2022

Soovin leida hiljemalt aprilliks endale super head isikliku abistajat.

 Soovin leida hiljemalt aprilliks endale super head isikliku abistajat.

Isikliku abistajana abistad füüsiliselt mind nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina ise füüsiliselt toime ei tule. Kindlasti minu ratastooli käsitsemine. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, või oled minu hea vari! Ma ei vaja kõrvalabi 24/7.
Elan oma täisväärtuslikku elu aktiivse, energilise, loova ja rõõmsameelse naisena Sinu füüsiliste abiga.

Sobid, kes soovid uusi kogemusi ja väljakutseid, avardada omaenda silmaringigi, teha asjalikke asju ning lõbusamaid tegevusi minu varjus, reisida ning teenida lisaraha osalise tööajaga.

Kui tundsid ennast ära, et võid olla minu isiklik abistaja ja soovid lisainfot, siis piilu mu blogisse www.tiiajarpold.ee ning võta minuga ühendust fb messengeris või tiia@lux.ee või ka telefonil 5529317 (varuda kannatust minu kõnest aru saamisega, kuid midagi hullu ei ole).

Rõõmsa kohtumiseni!

 

Kommentaare ei ole: