reede, august 05, 2022

Elu ootamatusi täis

 Ei osanud eile uneski näha, et täna olen Kiidjärvel Ada etentusel ajal raamatuid müümas. Mind kutsus sinna ammune hea tuttav Valev väga ootamatult ja üllatuslikult. Ei olnud suhtlenud omavahel kaua, üle pooleteist aasta küll. Viimati Tartumaa Loometalgutel  Nõos   ...

Valev ise müüs oma firma, mis just tal tehtud, alt käsitöö kaupa puuetega inimestelt üle Eesti, peamiselt Maarja külast. Usun, Valevi ja minu koostöö võib edaspidi ka vilja kanda. Täna oli see nagu välk selgest taevast ehk teisi sõnu soovi miskit, anna universumile signaal ja  ainult usalda end koos Loojaga ning hakkavadki imelikud head asjad juhtuma. Samas näe ise ka natuke vaeva ja loo endast parim.  
Mul oli ka raamatu ostjaid, kes soovisid autogrammi ja  tegime pilte.
Etenduse ajal, kui inimesi polnud liikumas, nautisime suveõhtut Kiiddjärve rannas. Aitäh Kristile, kes  tuli mu järjekordse väikese hullusega kaasa - teha spontaalne ja ootamatu päev.

Arvan, et tänasest hakkavad sündima mõned lahedad mõtted ja asjad mul... Sain ise Valvelit julgust  juurde. Vahel vajan ka ma inspiratsiooni juurde...

Kommentaare ei ole: